Arnhem bouwt

Nu nog een plan, straks in het echt!
Guido Arnhem krijgt een nieuw schoolgebouw.

We gaan nieuw bouwen!

Het gaat gebeuren! Guido Locatie Arnhem krijgt een nieuw gebouw, eind 2023 gaan we van start. En daar hebben we zin in! Maar zo ver is het nog niet. Op deze pagina nemen we je mee in het plan en de stappen die we zetten om in 2025 ons nieuwe gebouw te betrekken. Lees mee en blijf op de hoogte!

Het laatste nieuws

Lees hieronder mee met het laatste nieuws over de nieuwbouwplannen van Guido Arnhem

Tijd voor nieuw

Het huidige gebouw, met de karakteristieke trappen en vriendelijke sfeer, is technisch verouderd en niet praktisch ingedeeld voor het onderwijs van nu.

Groei

Daarnaast weten steeds meer leerlingen Guido Arnhem te vinden en groeit de school. Om voor leerlingen, medewerkers én buurtgenoten van betekenis te zijn, bouwt Guido een nieuwe school op de vertrouwde plek op de grens van de Geitenkamp en de Arnhemse Allee.

Buurt

Het nieuwe gebouw wordt open, transparant en duurzaam. Geen grootschalig complex, maar een overzichtelijke en compacte school. Een gebouw dat past in de groene en karakteristieke wijk. Het gebouw biedt nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs en nieuwe mogelijkheden voor de buurt.

Documenten

Wil je op de hoogte blijven over onze nieuwbouwplannen of tijdelijke huisvesting? Hieronder kun je diverse documenten en verslagen bekijken.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan