Nieuws

Coronadiplomering Arnhem

Afgelopen vrijdag vond de diploma-uitreiking plaats. Dit keer anders dan anders. In het geheim waren er vier limousines gehuurd, en werden er speciale routes uitgedacht. In onze nette feestkleding stapten ook wij voor het eerst van ons leven in een limousine, gewapend met een stapel diploma’s en rozen. Toch wel spannend, hoe zouden de leerlingen reageren? Ze werden geplaatst in een app-groep, waarin ze alleen een aankomsttijd konden zien.

Ik zal al die verraste gezichten niet snel vergeten. Geweldig om uit de limousine te stappen met een roos, en dan de leerling uit te nodigen om een rondje mee te rijden, en ondertussen hun diploma te tekenen. Een ontroerend en bijzonder moment. Een speciale dag om nooit meer te vergeten, en een geslaagde afsluiting van een examenjaar in corona-tijd.

Noémi Erkelens – Docent Duits en examencoördinator

Wat een toffe actie. Ik Had het echt niet verwacht. Er werd in de groepsapp door een docent gevraagd of je nog speciale laarzen aan moest voor op de tractor dus ik had eigenlijk zoiets verwacht🤣. – Thomas Ophoff

Coronadiplomering Arnhem from Guido on Vimeo.

 

Deel deze activiteit via: