Erik-Jan

Goed onderwijs volgens Erik-Jan

Op GSG Guido vinden we dat kwaliteit van onderwijs over veel meer gaat dan alleen over hoeveel bijvoorbeeld een docent weet of hoeveel jij na je middelbare schoolcarrière weet. We vinden het belangrijk dat onze leraren een goede relatie met onze leerlingen hebben, zodat ze weten wat ervoor nodig is om jou zo goed mogelijk verder te helpen in je ontwikkeling.

“En ook als docent aan te blijven voelen wat leerlingen van je vinden, hoe ze je onderwijs vinden, of ze daarvan wat meenemen en op die manier gespitst te blijven op je opbrengst.”

Docenten op Guido komen dat te weten doordat ze jou en je klasgenoten bijvoorbeeld vragenlijsten in laten vullen, zodat ze weten wat jij van hem of haar als leraar vindt, hoe je de lessen vindt en of je daar voldoende van begrijpt. Ook wordt er gewerkt aan nieuwe lesvormen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van lesoverstijgende projecten waarin verschillende vakken samenwerken.  We gebruiken niet alleen boeken, maar ook veel moderne online leermiddelen zoals apps en webtools. Je werkt op Guido dan ook met je eigen notebook. Je docent begeleidt je hier altijd zo goed mogelijk bij.
Op Guido leren niet alleen de leerlingen veel; ook onze leraren leren zelf elke dag nieuwe dingen. We bieden de lesstof aan op verschillende manieren. Want lesstof blijft beter hangen als je het aangeboden krijgt op een manier die bij jou past. Zo werken we voortdurend aan goed onderwijs voor jou.

Wil je graag met één van onze medewerkers in contact komen? Vul dan onderstaand contactformulier in:

Kom in contact met Guido

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.