Terug Home Agenda Leerlingen Expeditie Guido Arnhem

Expeditie Guido Arnhem

EvenementArnhemLeerlingen
dinsdag 21 nov. 12.45 – 15.00 uur • Locatie Arnhem, Grensweg 2, Arnhem

Kom Guido ontdekken tijdens Expeditie Guido!

Kom jij dinsdag 21 november 2023 ook naar Expeditie Guido? We organiseren dan een interactieve lesmiddag voor leerlingen uit groep 8. 1
Tijd om te beginnen op de middelbare school! Leuk! Toch? Maar wat als je nog niemand kent? Of je kent wel mensen, maar je kent de weg naar het lokaal niet… En hoe gaat het er eigenlijk aan toe tijdens de pauze? Misschien heb je nog wel veel meer vragen. Dat is logisch, dat heeft (bijna) iedereen die naar een nieuwe school gaat. 

Je bent vanaf 12.30 uur welkom en we starten om 12.45 uur. Expeditie is rond 15.00 uur afgelopen.

Tijdens Expeditie Guido neemt schrijver en journalist Sander Koenen je mee naar grote hoogte! Sander is zo lang hij weet nieuwsgierig gebleven en altijd benieuwd naar het antwoord op al zijn prangende vragen. Die stelt hij bijvoorbeeld in zijn boeken, zoals ‘Waarom stinkt een stinkdier?’ of het boek dat hij in samenwerking met astronaut André Kuipers schreef: ‘Heb je wifi in de ruimte?’. Ook schrijft hij verhalen voor tijdschriften als National Geographic, Quest, KIJK, Kidsweek en National Geographic Junior. Wedden dat jij met allemaal nieuwe feitjes naar huis gaat?! Daarnaast kun je één van de twee keuzeworkshops volgen.

 

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan