Terug Home Agenda Leerlingen Expeditie Guido Arnhem

Expeditie Guido Arnhem

dinsdag 18 jan. 12.00 – 15.00 uur • Locatie Arnhem, Grensweg 2, Arnhem

Kom Guido ontdekken tijdens Expeditie Guido!

Kom jij dinsdag 18 januari 2022 ook naar Expeditie Guido? We organiseren dan een interactieve lesmiddag voor leerlingen uit groep 8. Naast verschillende lessen, die ingaan op ontdekkend leren, volg je ook een speciale workshop van DOEK producties:
Tijd om te beginnen op de middelbare school! Leuk! Toch? Maar wat als je nog niemand kent? Of je kent wel mensen, maar je kent de weg naar het lokaal niet… En hoe gaat het er eigenlijk aan toe tijdens de pauze? Misschien heb je nog wel veel meer vragen. Dat is logisch, dat heeft (bijna) iedereen die naar een nieuwe school gaat. De acteurs van DOEK Producties gaan samen met jou op zoek naar de antwoorden, zodat je straks met een goed gevoel aan je nieuwe schoolcarrière kan beginnen. 

Je bent vanaf 12.15 uur welkom en we starten om 12.30 uur. Expeditie is rond 14.45 uur afgelopen.
Aanmelden voor Expeditie Guido is niet meer mogelijk, zien we jou op de Guido Dag op 9 februari?

Workshop A: Appels & Rozen 
Deze workshop gaat over bloemen en vruchten. Je leert hoe bloemen en vruchten ontstaan en gaat er op een creatieve manier mee aan de slag. In deze workshop staat kennis, plezier en bakken centraal. Het eindresultaat is dan ook leerzaam en om je vingers bij af te likken!
Vakgebied: Biologie en Verzorging

Workshop B: Levensverhaal
Tijdens deze workshop ga je een persoon uit de geschiedenis beter leren kennen door middel van een tekening /schilderij en een brief. Daarna ga je jezelf beschrijven aan de hand van een tekening of brief.
Vakgebied: Nederlands en Geschiedenis

Workshop C: PSU (Persoonlijke Studie Uitrusting)
Een pen is onmisbaar op school en tijdens deze workshop ga je daar een toffe standaard voor maken.
Vakgebied: Techniek

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan