Terug Home Agenda Leerlingen Guido Dag Amersfoort Havo Vwo

Guido Dag Amersfoort Havo Vwo

woensdag 09 feb. 13.30 – 21.00 uur • Amersfoort, Locatie Havo Vwo

Op 9 februari 2022 is de Guido Dag. De dag waarop we onze deuren openen voor groep 8-leerlingen die nieuwsgierig zijn naar hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. Zien we jou ook?

Programma en aanmelden

Leerlingen groep 8

Tijdens de Guido Dag is er ‘s middags een programma voor alleen leerlingen uit groep 8. Meld je via onderstaand formulier aan.
De Guido Dag begint om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Je kunt je aanmelden voor een tijdslot en loopt dan een route van maximaal 1,5 uur. Er is een kiss & ride route rondom de school. Bekijk hier alvast de plattegrond en het programma.
We hopen jou te ontmoeten!

Livestream Talkshow Guido Havo Vwo

Tijdens de Guido Dag werd er een Talkshow ‘Oud & Nieuw’ op Guido uitgezonden. Die kan je hieronder terugkijken. Aansluitend aan de talkshow was er een vragenuur via Zoom, deze is niet terug te kijken. Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met één van onze locaties.

 

Nu al meer te weten te komen?

Je kan alvast een kijkje bij ons nemen door onze 3D tours te bekijken! We organiseren ook nog andere activiteiten waarop jij of je ouder(s), verzorger(s) kennis met ons kunnen maken, kijk daarvoor snel hier.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan