Terug Home Agenda Ouders Informatieavond Havo Vwo

Informatieavond Havo Vwo

dinsdag 18 jan. 20.00 – 21.30 uur • Amersfoort, Locatie Havo Vwo

We organiseren een aantal informatieavonden op alle locaties. In Amersfoort is dat voor Locatie VMBO en Locatie Havo Vwo een reguliere informatieavond en daarnaast wordt er op beide locaties een informatieavond over ondersteuning georganiseerd.

Informatieavond

Je zoon of dochter gaat volgend schooljaar naar de middelbare school. Een hele stap in hun nog jonge leven en ook een heel belangrijke. Jullie willen samen de beste keuze maken.

Tijdens onze informatieavonden -en ook tijdens onze andere kennismakingsmomenten- laten we graag zien wat voor school wij zijn, welk aanbod er is en wat onze drijfveer is.
Na het centrale gedeelte is er gelegenheid om aan te sluiten bij diverse workshops.

 

Programma informatieavond 18 januari 2022

De opening van de informatieavond en het plenaire gedeelte volg je eenvoudig via de livestream hieronder. Vragen stellen kan in de chat, hiervoor moet je eenmalig je naam invullen. Na afloop van de plenaire opening kun je deelnemen aan diverse workshops er zijn twee rondes, scroll hiervoor naar voorbij de chat naar het onderdeel workshops.

20.00 uur – Opening
20.30 uur – Workshopronde 1
21.00 uur – Workshopronde 2

Plenaire opening

Stel je vragen in de chat onder de uitzending. De links naar de workshops vind je onderaan deze pagina.

Workshops via Zoom

Je kunt naast het plenaire gedeelte ook deelnemen aan vier interactieve workshops in twee rondes. Na afloop van de eerste ronde verlaat je de Zoom meeting en klik je hier de volgende workshop aan die je wilt bijwonen. Als je een link aanklikt, gebeuren er twee dingen:

1. Je wordt doorgestuurd naar een webpagina waar je aan de Zoom meeting kunt deelnemen. Als je Zoom niet hebt geïnstalleerd, kun je op die pagina de Zoom software downloaden of deelnemen vanuit de browser.

2. Vervolgens kom je terecht in een wachtruimte, van waaruit je wordt toegelaten in de workshop.

Workshop 1: Algemeen

Workshop 2: Onze christelijke identiteit

Workshop 3: Leren met de laptop

Workshop 4: Het mentoraat

Workshop 5: Ondersteuning

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan