Nieuws

Uitslag Examens 2020 eerste tijdvak

De examenuitslagen zijn bekend, we feliciteren onze leerlingen die geslaagd zijn van harte!
Bekijk de namenlijsten van geslaagde leerlingen per locatie:

NB: Dit zijn alleen de namen van de leerlingen die toestemming voor vermelding hebben gegeven.

geslaagd Locatie Arnhem

geslaagd Locatie Havo Vwo

geslaagd Locatie VMBO

Reactie directie

GSG Guido tevreden met examenuitslagen eerste tijdvak 

Onze examenkandidaten hebben onder de bijzondere omstandigheden van Corona hun schoolloopbaan afgerond. We zijn blij te kunnen melden dat in Amersfoort op Locatie Havo Vwo, voor de Havo 100% van de leerlingen geslaagd is en op het Vwo 98,4% van de leerlingen geslaagd zijn. Eén leerling heeft een herkansing gemaakt en ook zij is geslaagd. Dat betekent twee keer 100% geslaagd!
Op onze Locatie VMBO slaagden voor zowel VMBO Basis als Kader 100% van de leerlingen, van de TL slaagde 97%. Onze Locatie Arnhem is zeer tevreden met 90% geslaagden voor de Havo en 97% van de leerlingen die slaagden voor VMBO-TL.  

De context is dit jaar anders doordat het Centraal Eindexamen is afgelast. Sommige leerlingen gaven aan de speciale examensfeer te missen, weer anderen waren er juist blij mee. We kunnen stellen dat onze kandidaten hun diploma dubbel en dwars verdiend hebben, ook al is de landelijke slaag-zakregeling aangepast. Onze leerlingen hebben vier, vijf of zes jaar hard gewerkt voor dit eindresultaat, ook de afronding van de laatste toetsperiode droeg bij aan een sfeer van afronden van de schoolloopbaan. Tegelijk heeft het programma van het schoolexamen een gedegen inhoud. Het diploma dat de leerlingen ontvangen is het bewijs van een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs. We wensen onze examenkandidaten veel succes bij hun vervolgonderwijs. 

1e tijdvak

Voorlopige uitslag 

GSG Guido
Locatie
HAVO VWO 
GSG Guido
Locatie 
VMBO 
GSG Guido
Locatie
Arnhem 
vmbo – b   nvt  100% nvt 
vmbo – k   nvt  100% nvt 
vmbo – t, mavo   nvt  97,10% 97,44%
havo   100% nvt  90,91%
vwo   100% nvt  nvt 
Deel deze activiteit via: