Nieuws

FEEST!

Daar sta je dan. De afgelopen jaren heb je langzaamaan toegewerkt naar dit laatste moment: het tekenen van je diploma. En dat moet een feestje zijn! De laatste weken is er daarom keihard gewerkt om, ondanks alle voorgeschreven beperkende maatregelen, een persoonlijke en passende afsluiting te organiseren voor alle geslaagden.

Afgelopen woensdag mochten de vwo’ers het spits afbijten en donderdag sloten de havisten de diplomering af. In tijdsloten van een half uur mochten leerlingen zich melden aan de Paladijnenweg voor de Guido Drive-Through. We zagen prachtig versierde auto’s en voertuigen, feestelijk uitgedoste leerlingen en trotse familieleden. Leerlingen kregen een versnapering voor de familie aangereikt en liepen vervolgens richting de rode loper voor een persoonlijke mentorspeech, om daarna onder gejuich en applaus hun weg te vervolgen naar dat verdiende diploma. Nadat dit ondertekend was, was het tijd voor foto’s bij de heuse graffiti-wall en tot slot kregen de leerlingen een Guido HappyMeal ©.

We zagen prachtig versierde auto’s, feestelijk uitgedoste leerlingen en trotse familieleden.

Om de examenleerlingen ook de gelegenheid te geven samen het einde van de Guido-tijd te vieren, is er op de avonden een afsluitend feest georganiseerd. Hier ontmoetten de leerlingen elkaar en waren ook de docenten in grote getale aanwezig. Zo was er tijd en ruimte om samen af te sluiten en de leerlingen uit te zwaaien.

Waar we op hoopten, kwam uit. Er was persoonlijke aandacht voor elke leerling, ruimte om samen met het gezin op de foto te kunnen en veel vrienden en familie die op gepaste afstand kwamen kijken tijdens de Guido Drive-Through.
En op de avond konden de leerlingen, zonder afstand van elkaar te houden, herinneringen ophalen, foto’s maken en nieuwe plannen smeden. Een feest dus, dankzij het enthousiasme van ouders, leerlingen en collega’s!

Deel deze activiteit via: