Geslaagd

Van harte gefeliciteerd voor alle leerlingen die geslaagd! Hieronder staan links naar de namenlijst van geslaagde leerlingen die toestemming hebben gegeven om hun naam te mogen publiceren.

geslaagd Locatie Arnhem

geslaagd Locatie Havo Vwo

geslaagd Locatie VMBO


Reactie directie:

Gisteren was het een spannende dag voor onze examenkandidaten. Ook voor onze docenten en andere medewerkers, is de dag van de uitslag elk jaar weer een spannend moment. Er is reden voor dankbaarheid over wat bereikt is en voor de vele leerlingen die geslaagd zijn.
We zijn dankbaar voor de geslaagde leerlingen, soms leidt een resultaat tot teleurstelling. Veel leerlingen die gezakt zijn hebben een goede kans om alsnog te slagen. Voor de locatie Havo Vwo liggen de resultaten bij de verwachtingen die we van te voren hadden. De Locatie Arnhem ziet dat ze goed aansluiten bij het landelijke gemiddelde.
Geweldig om veel leerlingen goed nieuws te mogen brengen en samen te genieten van hun succes!
Uiteraard leven we mee met de leerlingen die nog niet geslaagd of definitief gezakt zijn.
Wij hopen op een mooi tweede tijdvak. We voelen energie bij de collega’s die de leerlingen begeleiden richting de herkansing en dat geeft vertrouwen! We bidden de leerlingen en de daarbij betrokken collega’s veel succes en kracht toe.

We hopen binnenkort veel leerlingen hun welverdiende diploma uit te reiken!

1e tijdvak 

Voorlopige uitslag 

GSG Guido 

HAVO VWO 

GSG Guido 

 

 

VMBO 

GSG Guido 

 

 

Arnhem 

vmbo – b   nvt   100%   nvt 
vmbo – k   nvt   95,56%  nvt 
vmbo – t, mavo   nvt   86,89%   86,96%  
havo    87,10%   nvt  80,00% 
vwo   91,03%   nvt  nvt