Nieuws

colorrun

Goede examenresultaten GSG Guido HAVO VWO

Scholengemeenschap Guido locatie HAVO VWO heeft dit jaar fantastische examenresultaten behaald. Op de havo zijn er 94% geslaagden, op het vwo en het gymnasium zijn er 96% geslaagden. Maar liefst 8 vwo leerlingen slagen cum laude, dat is 11% van onze geslaagde vwo-leerlingen.

Met dit resultaat bestendigt GSG Guido locatie HAVO VWO de ingezette trend van kwaliteitsverbetering. Locatiedirecteur Arriën Boes “Nu behoren we tot de best presterende scholen in de regio. Er is jarenlang veel werk verzet om samen zo ver te komen. We zijn dankbaar voor de inzet van onze leerlingen, ouders en docenten!”.

Naast de diploma’s die uitgereikt worden kunnen leerlingen die bovengemiddelde inzet tonen een extra certificaat behalen. Als een leerling bijvoorbeeld actief is in de leerlingenraad, de medezeggenschapsraad of in de leerlingvereniging ‘Motor’ kan hij of zij een Plusdocument krijgen met daarop een vermelding van de extra inzet. Arriën Boes: “Daarmee geven we een signaal af dat onze leerlingen veel meer zijn dan een diploma, vooral wie ze zijn als persoon. Hoe je jezelf en je kwaliteiten kent is tegenwoordig van grote waarde in onze maatschappij. Zo wil GSG Guido gaan voor een brede vorming van onze leerlingen.”

 

Deel deze activiteit via: