Nieuws

Guido Ontmoet || Marc- Jan Trouwborst

Maandag 4 maart is de nieuwe locatiedirecteur van GSG Guido VMBO gestart. Wij hebben even een vragenvuur op hem af afgevuurd om hem aan jullie te kunnen voorstellen.

Naam: Marc-Jan Trouwborst

Woonplaats: Barneveld

Vorige baan: Teamleider VMBO op De Meerwaarde in Barneveld

Gezin: Getrouwd met Ester, 4 dochters: Elianne (19) Hanneke (16) Anne-Ruth (14) en Marleen (10)

Sport: Squash, mountainbiken, windsurfen, skiën en fitness

Lievelingstaart: Mokka

Favoriete boek: Anders vasthouden (Wouter Hart)

Omschrijf jezelf in 5 woorden: Betrokken, gedreven, sportief, positief en ondernemend.

Waar ben je het meest trots op? Als ik trots vertaal met dankbaarheid dan wil ik mijn gezin, vriendschappen en mijn geloof noemen.

Volgens mijn omgeving ben ik ’s morgens (irritant) vrolijk en opgeruimd.

Wat is je ochtendritueel? Gewoon na de wekker, rustig opstaan, ontbijten en de dag beginnen. Volgens mijn omgeving ben ik ’s morgens (irritant) vrolijk en opgeruimd.

Je vrouw verzorgt een avondje uit, waar maakt ze jou het gelukkigst mee? Na een 3-gangenmenuutje de wandelschoenen aan en een stevige wandeling langs het strand of in het bos. Heerlijk!

Waar zie je het meest naar uit in je tijd bij Guido? Terwijl ik dit schrijf heb ik de eerste 4 dagen op Guido achter de rug. Ik zie er naar uit om Guido goed te leren kennen. Laten wij de goede sfeer, het enthousiasme en betrokkenheid vasthouden. Ik kijk er naar uit om met elkaar Guido nog verder uit te bouwen tot een sterk merk in de regio waarin wij ons christen-zijn uitdragen en voorleven. Het is toch prachtig om met en voor de jongeren ons werk te doen. Naast het overbrengen van kennis mogen wij hen vormen tot jonge mooie mensen, klaar voor de volgende stap in de maatschappij.

Wat wordt je grootste uitdaging? Op korte termijn het leren kennen van alle namen van de collega’s. Voor de langere termijn is het een uitdaging om mijn gedrevenheid af te bakenen. Ik word van veel dingen enthousiast, maar zal in mijn nieuwe rol keuzes moeten maken.

Op een schaal van 0 – 10, hoe goed zorg je voor jezelf? 8,5

Waar baseer je dat op? Ik sport regelmatig en vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien en qua voeding vind ik het belangrijk om gevarieerd, afwisselend en gezond te eten.

God schijnt altijd genoeg licht op je pad om de volgende stap te kunnen nemen.

Als je een boodschap op een billboard mocht zetten, wat staat daar dan op? Aan de ene kant van het billboard: God schijnt altijd genoeg licht op je pad om de volgende stap te kunnen nemen. Aan de andere zijde: Leef je geloof!

Deel deze activiteit via: