Guidogids

De Guidogids is de schoolgids van onze scholengemeenschap. Hierin staan contactgegevens van onze medewerkers. Daarnaast de belangrijke data: mentoravonden, voorlichtingsavonden, vakanties en overige gegevens. De Guidogids is een digitale gids. Misschien wat minder tastbaar, maar aan de andere kant geldt in de huidige tijd dat u de gids altijd en overal digitaal kunt bekijken. Klik op de gids van uw locatie.

 

Of klik hier voor de versie met Guidogids Locatie Arnhem met pasfoto’s en telefoonnummers. Deze gids is beveiligd met een wachtwoord die u kunt vinden in de papieren minigids.

Of klik hier voor de versie met Guidogids Locatie HAVO VWO met pasfoto’s en telefoonnummers. Deze gids is beveiligd met een wachtwoord die u kunt vinden in de papieren minigids die in de eerste lesweek is uitgereikt..

Of klik hier voor de versie met Guidogids Locatie VMBO met pasfoto’s en telefoonnummers. Deze gids is beveiligd met een wachtwoord die u kunt vinden in de papieren minigids die in de eerste lesweek is uitgereikt.