Nieuws

Hoe was het online vandaag?

Een vraag die je je puber zou kunnen stellen. Waarom alleen vragen hoe het op school of voetbal was, of bij het vriendinnetje uit de klas?
Op donderdag 14 november organiseerde stichting Vrienden van Guido een avond waar Jolien Boksebeld een lezing gaf over media-opvoeding. Jolien Boksebeld is media-pedagoog en docent op hogeschool Windesheim. Ze geeft les bij de opleidingen Pedagogisch Management Kind & Educatie en Expertcoach Mediaopvoeding. Naast het lesgeven geeft ze lezingen en workshops over mediaopvoeding. Een goed gevulde zaal luisterde aandachtig naar haar lezing. De avond was boeiend, interessant, interactief en heel nuttig door de praktische adviezen die Jolien mee gaf. Ook schetste ze een beeld van hoe de samenleving zich in de toekomst kan ontwikkelen ten aanzien van social media.

Bekijk hier de Powerpoint van Jolien.

Heeft u deze avond gemist? De stichting Vrienden van Guido organiseert vaker lezingen en workshops over allerlei onderwerpen.
Heeft u suggesties over bepaalde onderwerpen of sprekers? We zijn geïnteresseerd! Stuur een mail naar vriendenvan@guido.nl.

Deel deze activiteit via: