Samen voor bewegen en plezier! Geeft u ook?

We kijken erg uit naar de opening van de nieuwe school in 2023. We maken plannen voor een nieuw, uitdagend en interactief plein. Daar is geld voor nodig en daarom houden we verschillende acties om geld op te halen. Help je mee?!

Help mee, doe een gift!

Een LED-lamp voor een interactieve smartwand, klimgrepen voor een klimwand, een driedelige push-upbar of bankje om even uit te rusten: doe een gift en help door bij te dragen aan het nieuwe, uitdagende en interactieve plein. Bewegend leren, plezier in bewegen!

Nieuwe school, nieuw plein

In 2024 gaat onze nieuw gebouwde school open. We kijken er erg naar uit. Maar niet alleen het schoolgebouw verdient aandacht; ook de ruimte eromheen. Als school hebben we de wens om een nieuw, uitdagend schoolplein te realiseren voor onze leerlingen. Er liggen mooie wensen, maar dat kost best veel geld. Met behulp van verschillende acties, zoals bijvoorbeeld de sponsordag/doneeractie, halen we geld op.

Het ontwerp van het nieuwe schoolgebouw is al klaar. Daarvoor is een speciale VMBO-bouwt pagina.

Wat gaan we doen?

Er zijn veel mogelijkheden om het plein aantrekkelijk te maken. We denken daarbij bijvoorbeeld aan een klimwand, een Calisthenicspark (klimtoestellen waarbij je traint met je eigen lichaamsgewicht) of een interactieve wand!

Wist u dat…

…Stichting Vrienden van Guido een ANBI-status heeft, dat betekent dat uw gift voor ons nieuwe plein aftrekbaar is in uw belastingaangifte?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan