Junior College Arnhem

Kan je sneller dan een auto fietsen die 100 km/u rijdt? Kan je een tsunami overleven en hoe groot is de kracht van luchtdruk eigenlijk? Voor het Junior College op 19 november hebben we niemand minder dan Klaas van Kruistum uitgenodigd om een workshop te geven! Klaas geeft in zijn workshop antwoorden op allerlei vragen en vertelt over zijn avonturen in het programma Klaas Kan Alles, zijn eigen schooltijd en je kan hem natuurlijk ook vragen stellen.

Naast de workshop van Klaas zijn er diverse andere workshops waar jij je voor kunt aanmelden. Op die manier laten we je graag kennis maken met onderwijs dat past bij de 21e eeuw. En neem gerust je ouder(s)/verzorger(s) mee zodat zij al hun vragen kunnen stellen in de speciale workshop voor ouders.

Het Junior College is op dinsdag 19 november 2019, we starten rond 12:15 uur. De workshops zijn van 12:30-13:30 uur en van 13:45-14:45 uur.
Je kunt kiezen uit verschillende workshops. Aanmelden kan van 1 november tot 17 november.

Workshop Sport en Spel
Laat jouw beweegtalent uitdagen en schrijf je in. Neem je sportkleren mee!
Vakgebied: Bewegingsonderwijs

Workshop A.C.E.
De workshop techniek heeft dit jaar een sweet, spot en een umpire. Het enige wat nog ontbreekt zijn een stel aces. Maar als jullie meedoen komt dat vast in orde. Traditiegetrouw zijn de wasknijpers dit jaar weer van de partij. Als je denkt dat daar geen bal aan is vergis je je, want die is er namelijk ook. Word je nu nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom om te laten zien dat je een A.C.E. bent.
Vakgebied: Techniek

Workshop Blackout Poetry
Tijdens de workshop Blackout Poetry ontdek je hoe je met bladzijden uit oude boeken mooie en spannende teksten kan maken. De kunst van het schrappen, dat is Blackout Poetry. Het eindresultaat is een uniek product en een visueel spektakel!
Vakgebied: Engels en Beeldende vorming

De inschrijving voor het Junior College is inmiddels gesloten.