Kennismaken Guido Arnhem

Maak kennis met Guido Arnhem

 Hieronder vind je verschillende momenten waarop je kennis kunt maken met Guido. Bekijk ook eens onze folders, daarin laten we ook een heleboel zien van onze school. Je vindt ze bij downloads. Lees meer algemene informatie op de pagina www.guido.nl/arnhem

Mini-les 17 maart 2021

Wil jij vanuit huis verder kennis maken met Guido Arnhem? Meld je dan hier aan voor een mini-les. We hopen je dan te zien!

3D tour door de school

Neem een kijkje in onze school en loop virtueel rond! Speel Kraak de kluis en maak kans op een mooie prijs.

Kennismakingsmiddag

Wanneer je aangemeld bent, word je uitgenodigd voor de kennismakingsmiddag op 24 juni 2021. Op die dag zie je voor het eerst je hele klas en je nieuwe mentor. Je leert je klasgenoten en je mentor kennen, er wordt een pasfoto gemaakt en je krijgt een rondleiding door de school.

Persoonlijke afspraak

Er zijn altijd mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek. Wanneer je de eerdere kennismakingsmomenten gemist hebt of je bent een zij-instromer dan is het ook mogelijk om een dagdeel mee te draaien in een bestaande klas. Maak daarvoor een afspraak met het secretariaat van de locatie.

Online Open Dag

De open dag ligt alweer achter ons. Kijk het openingsfilmpje, de talkshow en het vragenuurtje hieronder terug! Meedoen aan de challenge voor het winnen van een prijs is niet meer mogelijk.