Kennismaken

Maak kennis met Guido

Het is een grote stap dat jij straks naar het voortgezet onderwijs gaat, daarom vinden wij het belangrijk jou en je ouders goed te informeren over onze school. Er zijn verschillende momenten gepland waarop je kennis kunt maken met Guido. Tijdens de informatieavonden, de Open Dag, of maak een persoonlijke afspraak.

"Guido heeft echt een leuke sfeer. Ik vind het fantastisch dat ik hier mijn vrienden heb leren kennen en dat leraren mij goed kennen! (Laura, Havo 3)"
Open Dag 2022

De jaarlijkse Open Dag vindt op woensdag 9 februari 2022 plaats, van 15.00 – 20.00 uur. Zet het alvast in je agenda, we hopen je te ontmoeten!

Expeditie Guido

Zit je in groep 8 en wil je graag weten hoe het er op de middelbare school aan toe gaat, dan hopen we je te ontmoeten tijdens Expeditie Guido!
Naast verschillende lessen, die ingaan op ontdekkend leren, volg je tijdens deze middag ook een speciale workshop van DOEK producties:
Tijd om te beginnen op de middelbare school! Leuk! Toch? Maar wat als je nog niemand kent? Of je kent wel mensen, maar je kent de weg naar het lokaal niet… En hoe gaat het er eigenlijk aan toe tijdens de pauze? Misschien heb je nog wel veel meer vragen. Dat is logisch, dat heeft (bijna) iedereen die naar een nieuwe school gaat. De acteurs van DOEK Producties gaan samen met jou op zoek naar de antwoorden, zodat je straks met een goed gevoel aan je nieuwe schoolcarrière kan beginnen. Wij hebben er zin in. Tot dan!  

Dinsdag 18 januari 2022 op Locatie Arnhem
Vrijdag 21 januari 2022 op Locatie Havo Vwo in Amersfoort
Vrijdag 28 januari 2022 op Locatie VMBO in Amersfoort

Informatieavonden

Tijdens de informatieavonden kunnen je ouder(s), verzorger(s) onze school leren kennen, meer informatie over het programma en aanmelden volgt later.  Noteer de data alvast in je agenda:

Locatie Havo Vwo

Informatieavond inclusief workshops: dinsdag 18 januari 2022 – 20.00 uur
Informatieavond over ondersteuning: woensdag 26 januari 2022 – 20.00 uur

Locatie VMBO

Informatieavond inclusief workshops: Donderdag 20 januari 2022 – 20.00 uur
Informatieavond over ondersteuning: Donderdag 27 januari 2022 – 20.00 uur

Locatie Arnhem
Informatieavond: 18 januari 2022 – 19.00 uur

Kennismakingsmorgen

Wanneer je aangemeld bent, word je uitgenodigd voor de kennismakingsochtend. Op die dag zie je voor het eerst je hele klas en je nieuwe mentor. Je leert je klasgenoten en je mentor kennen, er wordt een pasfoto gemaakt en je krijgt een rondleiding door de school. Op Locatie Havo Vwo en Locatie en Locatie VMBO in Amersfoort vindt deze ochtend plaats op 29 juni 2022. En op Locatie Arnhem op 6 juli 2022.

3D-rondleiding door de school

Maak jezelf alvast online wegwijs in onze schoolgangen. Al onze drie locaties zijn te vinden in een 3D-omgeving, zodat jij er doorheen kan wandelen. Onderweg hebben we verschillende tags geplaatst voor meer informatie en filmpjes. Veel plezier!

Persoonlijke afspraak

Er zijn altijd mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek. Wanneer je de eerdere kennismakingsmomenten gemist hebt of je bent een zij-instromer dan is het ook mogelijk om een dagdeel mee te draaien in een bestaande klas. Maak daarvoor een afspraak met het secretariaat van de locatie.

Aanmeldingsprocedure regio Amersfoort

In de regio Amersfoort maken jaarlijks veel leerlingen de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Alle scholen voor voortgezet onderwijs in deze regio werken samen om te zorgen dat iedere leerling een goede plek in de brugklas vindt. Daarom hanteren zij dezelfde aanmeldprocedure. Hoe dat bij Guido in z’n werk gaat lees je hier.

Verder kennismaken met één van de locaties?

Verder kennismaken met één van onze locaties? Dat kan natuurlijk ook. Klik op de locatie waar je meer over wilt weten:

           

Wat anderen zeggen over Guido

Wij kunnen zelf wel zeggen dat het hier zo leuk is, maar dat kunnen leerlingen en leraren zelf natuurlijk veel beter. Klik hier voor verschillende testimonials.