Kennismaken

Maak kennis met Guido

Het is een grote stap dat jij straks naar het voortgezet onderwijs gaat, daarom vinden wij het belangrijk jou en je ouders goed te informeren over onze school. Er zijn verschillende momenten gepland waarop je kennis kunt maken met Guido. Tijdens de informatieavonden, de online Open Dag, of maak een persoonlijke afspraak.

"Guido heeft echt een leuke sfeer. Ik vind het fantastisch dat ik hier mijn vrienden heb leren kennen en dat leraren mij goed kennen! (Laura, Havo 3)"
3D-rondleiding door de school

Maak jezelf online wegwijs in onze schoolgangen. Al onze drie locaties zijn te vinden in een 3D-omgeving, zodat jij er doorheen kan wandelen. Onderweg hebben we verschillende tags geplaatst voor meer informatie en filmpjes. Veel plezier!

Online Open Dag 2021

De open dag ligt alweer achter ons. Bekijk per locatie het openingsfilmpje, de talkshow of het vragenuurtje terug!

Programma Online Open Dag Locatie Havo Vwo – Amersfoort
Programma Online Open Dag Locatie VMBO – Amersfoort 
Programma Online Open Dag Locatie Arnhem

Verder kennismaken met één van de locaties?

Verder kennismaken met één van onze locaties? Dat kan natuurlijk ook. Klik op de locatie waar je meer over wilt weten:

           

Informatie-avonden

Deze avonden waren een succes en liggen inmiddels achter ons. Je kunt de presentaties die gegeven zijn nog een keer op je gemak bekijken.

Expeditie Guido

Door de lockdown gaat Expeditie Guido in de maanden januari en februari niet door. Houd onze site en social media in de gaten voor andere activiteiten!

Direct aanmelden? Dat kan!

Klik hier voor het digitale aanmeldformulier en meer informatie.

"Ik vind het elk jaar weer een feestje om nieuwe leerlingen te ontmoeten. (Kees Koelewijn, voorzitter college van bestuur) "
Wat anderen zeggen over Guido

Wij kunnen zelf wel zeggen dat het hier zo leuk is, maar dat kunnen leerlingen en leraren zelf natuurlijk veel beter. Klik hier voor verschillende testimonials.