Expeditie Guido Arnhem

Expeditie Guido Arnhem op 30 november is uitgesteld vanwege de Coronamaatregelen, we hopen deze lesmiddag op 18 januari 2022 te houden.

Kom jij ook naar Expeditie Guido in Arnhem? We organiseren een interactieve lesmiddag voor leerlingen uit groep 8. Naast verschillende lessen, die ingaan op ontdekkend leren, volg je ook een speciale workshop van DOEK producties:
Tijd om te beginnen op de middelbare school! Leuk! Toch? Maar wat als je nog niemand kent? Of je kent wel mensen, maar je kent de weg naar het lokaal niet… En hoe gaat het er eigenlijk aan toe tijdens de pauze? Misschien heb je nog wel veel meer vragen. Dat is logisch, dat heeft (bijna) iedereen die naar een nieuwe school gaat. De acteurs van DOEK Producties gaan samen met jou op zoek naar de antwoorden, zodat je straks met een goed gevoel aan je nieuwe schoolcarrière kan beginnen.

Naast de workshop van DOEK kun je ook een andere workshop kiezen. Er is keuze uit 3 workshops. Geef in het formulier aan welke workshop jouw voorkeur heeft. We proberen je te plaatsen in de workshop van je eerste keuze.

Je bent vanaf 12.15 uur welkom en we starten om 12.30 uur. Expeditie is rond 14.45 uur afgelopen.

Workshop A: Appels & Rozen 
Deze workshop gaat over bloemen en vruchten. Je leert hoe bloemen en vruchten ontstaan en gaat er op een creatieve manier mee aan de slag. In deze workshop staat kennis, plezier en bakken centraal. Het eindresultaat is dan ook leerzaam en om je vingers bij af te likken!
Vakgebied: Biologie en Verzorging

Workshop B: Levensverhaal
Tijdens deze workshop ga je een persoon uit de geschiedenis beter leren kennen door middel van een tekening /schilderij en een brief. Daarna ga je jezelf beschrijven aan de hand van een tekening of brief.
Vakgebied: Nederlands en Geschiedenis

Workshop C: PSU (Persoonlijke Studie Uitrusting)
Een pen is onmisbaar op school en tijdens deze workshop ga je daar een toffe standaard voor maken.
Vakgebied: Techniek

Wij hebben er zin in. Tot dan!