Kennismaken Guido Arnhem

Maak kennis met Guido Arnhem

Het is een grote stap dat jij straks naar het voortgezet onderwijs gaat, daarom vinden wij het belangrijk jou en je ouders goed te informeren over onze school. Er zijn verschillende momenten gepland waarop je kennis kunt maken met Guido: informatieavonden, Open dag, Expeditie Guido en kennismakingsdag of maak een persoonlijke afspraak.
En bekijk ook eens onze folders, daarin laten we ook een heleboel zien van onze school. Deze worden elk jaar in november uitgebracht. Je vindt ze bij downloads. Lees meer algemene informatie op de pagina www.guido.nl/arnhem.

Online informatieavond 12 januari 2021

Deze kennismakingsavond is het eerste contactmoment in aanloop naar het nieuwe cursusjaar. Je ouders worden uitgenodigd om deze avond bij te wonen. In een aantal workshops laten we graag zien hoe wij identiteit, onderwijs en ondersteuning vorm en inhoud geven.  De reguliere informatieavond vindt dit jaar plaats op 12 januari 2021. De avond begint om 20.00 uur en vindt online plaats, meld je daarom van te voren aan.

Expeditie Guido

Op dinsdag 17 november 2020 is ons jaarlijkse Expeditie Guido. Een dag waarop je naast een actief programma allerlei leuke workshops in onze school kan beleven. Lees er meer over op deze pagina. Bekijk hier de foto’s van vorig jaar.

Onderwijsmarkten

De scholenmarkten gaan dit schooljaar, in verband met de steeds weer wijzigende coronavoorschriften, helaas niet door. Er wordt een digitaal alternatief aangeboden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Kun je niet zo lang wachten? Neemt dan contact op met ons via e-mail: arnhem@guido.nl en vraag om een persoonlijke rondleiding/kennismaking. Wij bekijken graag samen met je wat nog mogelijk is!

Online Open Dag op 3 februari 2021

Elk jaar opent Guido haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. In de fotogalerij geven we een kleine impressie hoe het afgelopen jaar is geweest. Dit jaar zal de Open Dag online plaatsvinden, houd onze website in de gaten voor meer info!

Meeloopdag

Leerlingen van groep (7 en) 8 zijn van harte welkom om mee te lopen in onze klassen. Zo krijg je een idee hoe het er aan toe gaat op de middelbare school en kun je al je vragen kwijt. Wil jij graag mee lopen? Neem contact met ons op via arnhem@guido.nl en vraag om een meeloopdag. Vermeld hierbij ook je schooladvies. We hopen je snel te zien!

Kennismakingsmiddag

Wanneer je aangemeld bent, word je uitgenodigd voor de kennismakingsmiddag op 17 juni 2021. Op die dag zie je voor het eerst je hele klas en je nieuwe mentor. Je leert je klasgenoten en je mentor kennen, er wordt een pasfoto gemaakt en je krijgt een rondleiding door de school.

Persoonlijke afspraak

Er zijn altijd mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek. Wanneer je de eerdere kennismakingsmomenten gemist hebt of je bent een zij-instromer dan is het ook mogelijk om een dagdeel mee te draaien in een bestaande klas. Maak daarvoor een afspraak met het secretariaat van de locatie.