Nieuws

Klaas van Kruistum geeft les aan groep 8 leerlingen

Dinsdag 20 november en vrijdag 23 november kwamen enthousiaste groep-8 leerlingen naar scholengemeenschap Guido om kennis te maken met de school.
Dinsdag 20 november kwamen 100 leerlingen naar Guido Arnhem voor het Junior College. En vrijdag 23 november waren er 441 leerlingen op Guido Amersfoort voor de Snuffelstage.
Op beide middagen volgden de leerlingen een aantal lessen en maakten ze zo alvast kennis met het reilen en zeilen op de middelbare school.
Eén van de lessen werd gegeven door presentator Klaas van Kruistum, bekend van o.a. Zapplive en Klaas Kan Alles. Hij liet de leerlingen aan de hand van filmpjes en experimenten ontdekken welke fascinerende dingen je kunt leren en bereiken door nieuwsgierig en inventief te zijn. Na deze workshop ontvingen alle leerlingen een origineel ‘Guido ontdekt’-certificaat en gingen ze met Klaas op de foto.
Vrijdag 30 november vindt de laatste Snuffelstage-middag plaats in Amersfoort, er zijn nog plaatsen beschikbaar, opgeven kan via www.guido.nl/snuffelstage of door een mail te sturen naar havovwo@guido.nl.

Klaas van Kruistum gaf workshops in Arnhem en in Amersfoort

Deel deze activiteit via: