Nieuws

Leerling wint tablet met fotowedstrijd Open Dag Arnhem

Op gereformeerde basisschool Pieter Jongeling in Arnhem was het vrijdag 30 januari even feest. Groep 8-leerling Sem Rasmussens werd blij verrast door een bezoek van Bert Mollema, teamleider van gereformeerde scholengemeenschap Guido de Brès in Arnhem, die hem een gloednieuwe Samsung Tab 4 overhandigde.

Die prijs kreeg Sem omdat hij de winnende inzending had ingestuurd voor een fotowedstrijd. Leerlingen mochten tijdens de Open Dag van deze middelbare school op een zo origineel mogelijke manier fotograferen hoe zij met plezier naar Guido Arnhem gaan. Via Facebook konden de foto’s worden ingeleverd. Uiteindelijk heeft een onafhankelijke en deskundige jury Sem als winnaar aangewezen: “Zijn foto straalt enthousiasme uit en laat ook zien dat zijn broer al met plezier op Guido Arnhem zit. Sem straalt echt uit dat hij veel zin heeft om volgend jaar naar Guido Arnhem te gaan”.

Winnaar Sem toonde zich dolgelukkig en gaf aan nog meer uit te zien naar de start op zijn nieuwe middelbare school. Meester Wouter Krol van de Pieter Jongeling- school kon de actie zeer waarderen en toonde zich een trotse leerkracht. Voor Guido- Arnhem is de actie zo succesvol verlopen dat zij overweegt deze een vervolg te geven.

Sem ontvangt zijn prijs van teamleider Bert Mollema. Deel deze activiteit via: