MDT Amersfoort havo

Na een jaar succesvolle maatschappelijke diensttijd in Arnhem biedt ook Guido Amersfoort locatie Paladijnenweg vanaf november 2020 de mogelijkheid tot het doen van een MDT aan leerlingen van havo 3.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je krijgt in overleg een middag onder schooltijd de kans om MDT te doen. Dat is een vrijwillige keuze. Je gaat 6 maanden lang voor 4 uur per week meedoen aan de MDT. Je bent de meeste MDT-middagen op je MDT-vrijwilligersplek, maar soms ook een middag op school voor leerbijeenkomsten.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via deze link vul je het aanmeldformulier in. In het formulier vragen we ook om toestemming van je ouders, dus bespreek vooraf je wens van deelname aan MDT met je ouders. Na je aanmelding gaan we kijken of en hoe je kunt MDT-en zonder dat het ten koste gaat van andere schoolvakken. Je krijgt daarna een intakegesprek waarin we gaan kijken hoe we jou kunnen helpen om een mooie MDT-plek te vinden.

Bij wie kan je aankloppen met vragen?

Heb je meer vragen over hoe MDT op Guido Amersfoort Paladijnenweg is georganiseerd, benader dan je MDT-coördinator: meneer Roorda – hroorda@guido.nl