Home MDT MDT Locatie VMBO

MDT Locatie VMBO

MDT op jouw locatie

Onder schooltijd aan de slag op een werkplek naar keuze met als doel anderen te helpen en jezelf te ontwikkelen. Dat is wat je kunt doen op Guido. Leerlingen kunnen zich vrijwillig aanmelden voor de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Een unieke kans voor leerlingen van Guido, want er zijn maar weinig scholen in Nederland waar dat op deze manier kan.

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Loop dan even langs bij de MDT-coördinator meneer Schreuder: m.schreuder@guido.nl

Je krijgt elke dinsdagmiddag het 6en 7 de kans om MDT te doen. Dat is een vrijwillige keuze.

Hieronder zie je het aanmeldingsformulier. In het formulier vragen we ook om toestemming van je ouders, dus bespreek vooraf je wens van deelname aan MDT met je ouders. Na je aanmelding gaat je mentor kijken of en hoe je kunt MDT-en zonder dat het ten koste gaat van andere schoolvakken. Je krijgt daarna een intakegesprek waarin we gaan kijken hoe we jou kunnen helpen om een mooie MDT-plek te vinden.

Heb je meer vragen over hoe MDT op Guido Amersfoort is georganiseerd, benader dan je MDT-coördinator: meneer Schreuder: m.schreuder@guido.nl

 • Let op! In het aanmeldformulier wordt gevraagd om toestemming van je ouders/verzorgers. Bespreek je wens om mee te doen dus eerst met hen.
 • Leerlingen kunnen zich zowel alleen als in tweetallen aanmelden.
 • Een MDT-traject duurt 20 weken, dat is ongeveer drie uur per week met uitzondering van de schoolvakanties en wisselweken.

Aanmeldformulier MDT VMBO en Havo Vwo

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld me aan voor locatie:*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Toestemming ouder*
  Ja, ik geef toestemming
  Toestemming ouder*
  Ja, ik geef toestemming voor:

  Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan