Terug Home Nieuws Guidobreed Benoeming nieuwe voorzitter College van Bestuur

Benoeming nieuwe voorzitter College van Bestuur

17 nov 2023 Guidobreed

Benoeming Anne Bosman als nieuwe voorzitter College van Bestuur

De Raad van Toezicht van GSG Guido heeft Anne Bosman benoemd als voorzitter van College van Bestuur per 1 februari 2024. Deze benoeming volgt na een positief advies benoemingsadviescommissie en medezeggenschapsraad. Anne Bosman volgt daarmee Kees Koelewijn op die binnenkort met pensioen gaat.

Anne heeft lang gewerkt in de sector zorg en welzijn. Na zijn studie bedrijfskunde begon hij zijn loopbaan als consultant en werd parttime manager bedrijfsvoering. Een paar jaar later stapte hij over naar een zorgorganisatie waar hij van manager van een verpleeghuis doorgroeide tot districtsdirecteur. In 2017 werd hij bestuurder bij een christelijke zorgaanbieder, waar hij integrale eindverantwoordelijkheid voor de hele organisatie draagt. Hij maakt nu een bewuste overstap van christelijke zorg naar christelijk onderwijs, waar hij graag zijn bijdrage levert aan de begeleiding en vorming van onze leerlingen.

Bij GSG Guido zet Anne zijn capaciteiten graag in voor goed christelijk onderwijs waar jongeren zich als christen in een veilige en professionele omgeving kunnen ontwikkelen. We hebben er vertrouwen in dat we in Anne Bosman een ervaren, ondernemende en capabele bestuurder voor GSG Guido hebben gevonden. We zijn dan ook dankbaar voor de uitkomst van het proces en zien uit naar een prettige samenwerking.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan