Terug Home Nieuws Nieuwbouw VMBO Marathon VMBO groot succes!

Marathon VMBO groot succes!

21 jun 2022 Nieuwbouw VMBO VMBO

De 12- en 24-uursmarathon van de leerlingen op Locatie VMBO was een groot succes! Er waren veel leuke activiteiten te doen en met de sponsoractie hebben de leerlingen €4550,- opgehaald voor faciliteiten op het nieuwe plein.

De dag begon donderdagochtend 16 juni met een colorrun voor alle leerlingen. ‘s Middags waren er veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals graffiti spuiten op de school en in een luchtkussen springen vanaf het dak van lokaal 17. Daarnaast was er handletteren en werden lekkere hapjes gemaakt die samen opgegeten werden. Ook werd er een silent disco gehouden, film gekeken en ‘s nachts zaten de leerlingen van de bovenbouw rond een kampvuur op het plein.
En natuurlijk is er met elkaar een een krijtspoor gemaakt van het gebouw aan de Arnhemseweg naar de tijdelijke huisvesting op de Hardwareweg. Daar kon iedereen een kijkje nemen in het gebouw waar ze vanaf het nieuwe schooljaar tijdelijk les zullen krijgen. De leerlingen hebben hard hun best gedaan om sponsoren te vinden en dat is gelukt: bij elkaar is er €4550,- opgehaald voor faciliteiten op het nieuwe schoolplein!

Bijdragen aan het nieuwe schoolplein kan natuurlijk nog steeds! Kijk voor meer informatie en doneren hier.

Terugblik 12- en 24 uursmarathon op Locatie VMBO

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan