Terug Home Nieuws Nieuwbouw VMBO Update VMBO bouwt

Update VMBO bouwt

20 feb 2023 Nieuwbouw VMBO VMBO

Dinsdag 14 februari 2023 organiseerde Kormelink Bouw een informatieavond voor de buurt van Guido VMBO, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en daar ook rekening mee kunnen houden. Dit was de tweede informatieavond die voor de buurt is gehouden over de sloop en nieuwbouw van het VMBO. De powerpoint hiervan vind je hier.

Bouwproces
Vanaf 20 februari gaat de sloop van het oude pand daadwerkelijk van start. Dat begint met de demontage van materialen in het gebouw, het verwijderen van de bestrating buiten en kappen van een aantal bomen. In de eerste week van maart begin Kormelink met de asbestsanering en daarna wordt het gebouw gestript in fases. Het puin wordt op locatie gebroken. Hiervan wordt een gedeelte hergebruikt. De rest wordt samen met alle overtollige materialen in containers afgevoerd. De sloop duurt tot en met half mei. Medio april wordt gestart met de funderingswerkzaamheden.
Uiterlijk in juni 2024 wordt het nieuwe gebouw opgeleverd.

Vragen
Zijn er vragen over de bouw aan de aannemer? Mail deze dan naar guido@kormelinkbouw.nl. Ook wordt er periodiek een inloopuurtje georganiseerd voor buurtbewoners, bij de uitvoerder in de keet. We laten nog weten op welke data en tijdstippen dit gaat gebeuren.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan