het schoolgebouw van guido arnhem
Terug Home Nieuws Nieuwbouw Arnhem Tijdelijke huisvesting Guido Arnhem

Tijdelijke huisvesting Guido Arnhem

20 feb 2023 Arnhem Nieuwbouw Arnhem

Guido Arnhem krijgt een nieuw gebouw op de Grensweg. Dat betekent dat we tijdelijk andere huisvesting nodig hebben. De gemeente Arnhem is hiervoor verantwoordelijk. Zij onderzoeken op dit moment een aantal opties op haalbaarheid, technische eisen en kosten.

Opties in Arnhem-Noord
Op dit moment is het proces rondom de bestemming van tijdelijke huisvesting van Guido Arnhem in volle gang.  Er zijn een paar opties in beeld die potentie hebben om, na aanpassingen, als tijdelijk fijn schoolgebouw te kunnen functioneren. In overleg met de gemeente kunnen we deze locaties nog niet delen, wel kunnen we zeggen dat het gaat om locaties in Arnhem-Noord die een veilige plek bieden voor onze leerlingen.

De locaties worden door de gemeente getoetst zodat ze straks voldoen aan technische en juridische eisen, maar ook aan onze eigen randvoorwaarden:

  • een veilige plek in Arnhem-Noord die ook goed aan te reizen is per fiets of openbaar vervoer
  • ons onderwijs moet gewoon door kunnen gaan op de manier waarop wij dat als Guido Arnhem graag doen.
  • onze leerlingen merken zo min mogelijk van de overstap.

We hebben als school vertrouwen in een mooie uitkomst.

Schooljaar 2023-2024
Duidelijk is dat we in het nieuwe schooljaar 2023-2024 nog starten in ons huidige gebouw aan de Grensweg. De planning is om in de kerstvakantie te verhuizen naar de tijdelijke locatie. Wij informeren  hierover uiteraard zo snel mogelijk en via onze nieuwsbrief. Ook op onze website Arnhem bouwt kunt u de laatste stand van zaken altijd vinden.

Vragen?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via arnhem@guido.nl.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan