Terug Home Nieuws Nieuwbouw VMBO Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting

29 dec 2021 Nieuwbouw VMBO

We zijn blij dat het ons na de herfstvakantie gelukt is om tijdelijke huisvesting te vinden voor Locatie VMBO. Dat is nodig voor de periode waarin ons oude gebouw gesloopt gaat worden en de nieuwe school gebouwd wordt.

We zijn blij dat het ons gelukt is om tijdelijke huisvesting te vinden voor locatie VMBO. Eind december 2021 is de huurovereenkomst voor het tijdelijke pand getekend. De tijdelijke huisvesting is nodig voor de periode 2022-2023 waarin ons oude gebouw gesloopt gaat worden en de nieuwe school gebouwd wordt. Het tijdelijke schoolgebouw bevindt zich op de Hardwareweg 11 in de buurt van station Schothorst / De Hoef-West en alle leerlingen kunnen er straks onderwijs volgen. Verdere informatie volgt te zijner tijd.

Het is een mooie en veilige plek die ook goed aan te reizen is per fiets of openbaar vervoer. Op het moment van schrijven zijn wij met de eigenaar van het pand bezig vervolgafspraken te maken over de huur van het pand. Daarnaast zijn wij met de medewerkers van het VMBO een ontwerp aan het maken van het pand, zodat ons onderwijs gewoon door kan gaan op de manier waarop wij dat als Guido VMBO graag doen. Het uitgangspunt is dat leerlingen zo min mogelijk merken van de overstap.

Veelgestelde vragen tijdelijke huisvesting

Er is een FAQ-pagina (frequently asked questions) gemaakt over de tijdelijke huisvesting, zoals: waar komt de tijdelijke huisvesting, wanneer wordt het oude gebouw gesloopt, waarom is tijdelijke huisvesting voor Guido VMBO nodig en wanneer gaan we daar naar toe en hoe lang blijven we daar?

Ga naar de FAQ

Overige nieuwsberichten

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan