Open Dag 2021

Maak kennis met Guido

Het is een grote stap dat jij straks naar het voortgezet onderwijs gaat, daarom vinden wij het belangrijk jou en je ouders goed te informeren over onze school. Er zijn verschillende momenten gepland waarop je kennis kunt maken met Guido. Tijdens de informatieavonden, de online Open Dag, Expeditie Guido of maak een persoonlijke afspraak.

"Guido heeft echt een leuke sfeer. Ik vind het fantastisch dat ik hier mijn vrienden heb leren kennen en dat leraren mij goed kennen! (Laura, Havo 3)"

3D-rondleiding door onze scholen

Maak jezelf online wegwijs in onze schoolgangen. Al onze drie locaties zijn te vinden in een 3D-omgeving, zodat jij er doorheen kan wandelen. Onderweg hebben we verschillende tags geplaatst voor meer informatie en filmpjes. Veel plezier!

Informatie-avonden

De informatieavond is het eerste contactmoment in aanloop naar het nieuwe cursusjaar. Ouders worden uitgenodigd om één van deze avonden online bij te wonen. In een aantal workshops laten we graag zien hoe wij identiteit, onderwijs en ondersteuning vorm en inhoud geven. Deze avonden waren een succes en liggen inmiddels achter ons. Je kunt de presentaties die gegeven zijn nog een keer op je gemak bekijken.

  • Dinsdag 12 januari 2021: HAVO/VWO en Arnhem
  • Donderdag 14 januari 2021: VMBO
  • Woensdag 20 januari 2021: informatieavond over ondersteuning HAVO/VWO en VMBO

Expeditie Guido

Door de lockdown gaat Expeditie Guido in de maanden januari en februari niet door. Houd onze site en social media in de gaten voor andere activiteiten!

     

Direct aanmelden? Dat kan

Klik hier voor het digitale aanmeldformulier en meer informatie.

Meer weten over onze vestigingen?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Dat kan natuurlijk ook. Klik op de locatie waar je meer over wilt weten:

          

 

Download de Open Dag App

Ook dit jaar gebruiken we weer de Open Dag App. Wil je alle informatie alvast op je mobiel? Dat kan. Wil je alle informatie achteraf nog eens nalezen? Ook dat kan, download de app en blijf ook op de hoogte van de komende activiteiten (bijvoorbeeld de kennismakingsdag voor nieuwe leerlingen).

"Ik vind het elk jaar weer een feestje om nieuwe leerlingen te ontmoeten. (Kees Koelewijn, voorzitter college van bestuur) "

Wat anderen zeggen over Guido

Wij kunnen zelf wel zeggen dat het hier zo leuk is, maar dat kunnen leerlingen en leraren zelf natuurlijk veel beter. Klik hier voor verschillende testimonials.