Nieuws

In 2019 projectreis met leerlingen van Guido naar Zuid-Afrika

Van 9 tot 24 augustus 2019 organiseert Stichting Tien een projectreis voor jongeren naar Zuid-Afrika om daar te gaan werken in sloppenwijken en op scholen. Het is de derde keer dat er een projectreis georganiseerd zal worden en de belangstelling onder leerlingen is groot.

Tijdens de informatieavond op 21 februari 2018 waren er leerlingen van alle locaties van Guido aanwezig: Havo Vwo, VMBO en Arnhem. Er zijn inmiddels 62 aanmeldingen binnen, er is plaats voor 40 leerlingen.
Lees hier meer over de projectreis die in augustus 2019 plaats zal vinden.

De reis is voor de deelnemers een ongelofelijke mooie ervaring. Dat blijkt ook uit de blogs die deelnemers over de vorige reis hebben geschreven, zie projectreis 2017.
Stichting Tien heeft twee doelen voor ogen met de projectreizen:
Het eerste doel is jonge mensen -onder leiding- uit hun comfortzone laten stappen en een ander aspect van onze wereld laten ervaren.  Stap eens uit je luxe bubbel, en leer eens wat bewuster keuzes te maken. Het tweede doel is de jonge mensen tijdens die ervaring iets laten doen voor hun naaste. En met name kinderen ontmoeten en de mensen laten zien dat naastenliefde nog steeds bestaat.

Deel deze activiteit via: