Laptopzaken

Laptop aanschaffen via The Rent Company

Om in ons onderwijsconcept goed te kunnen functioneren vinden we het belangrijk dat leerlingen over een eigen device kunnen beschikken. Op die manier kan er zo veel mogelijk recht gedaan worden aan de leerstijl, het leertempo en de leerroute van de individuele leerling.

Via The Rent Company bieden we jouw ouders de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs een laptop aan te schaffen. Op basis van huurkoop betalen zij een vast bedrag per maand en een eenmalige borg. Dit totaalpakket is inclusief service, garantie, schade- en diefstalverzekering en vervangende apparatuur bij langdurige reparaties.

We vragen je ouders, op basis van vrijwilligheid, om een financiële bijdrage. De hoogte daarvan is nu nog niet bekend, we streven naar een richtbedrag € 15,- per maand. Vanuit school zal er een stimuleringsbijdrage worden gegeven van € 3,50 per maand, gedurende de looptijd van het contract.

Eigen laptop meebrengen

Jouw ouders zijn uiteraard vrij om zelf een laptop voor jou aan te schaffen en dus niet te kiezen voor The Rent Company. Ook dan krijgen je ouders van school een stimuleringsbijdrage en kun jij bij eventuele schade een leenapparaat van school krijgen. Deze leenlaptop moet wel op school blijven. Je ouders dienen dan uiteraard wel zelf te zorgen voor eventuele reparaties en verzekeringen. Wij gaan er vanuit dat ouders op basis van vrijwilligheid een laptop voor je regelen. Kunnen je ouders dit niet betalen, dan kan in samenspraak met school gezocht worden naar een passende oplossing.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan