Programma Online Open Dag HAVO VWO

Maak kennis met Guido havo vwo

Hieronder vind je verschillende momenten waarop je kennis kunt maken met Guido. Bekijk ook eens onze folders, daarin laten we ook een heleboel zien van onze school. Je vindt ze bij downloads. Lees meer algemene informatie op de pagina www.guido.nl/havovwo.

3D tour

Loop hier virtueel door het schoolgebouw!

Online Open Dag 3 februari 2021

De open dag ligt alweer achter ons. Op deze pagina kun je het openingsfilmpje, de talkshow en het vragenuurtje terugkijken. Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in! Bekijk hieronder het openingsfilmpje, meedoen aan de challenge voor het winnen van een prijs is niet meer mogelijk.

Talkshow Op Guido 

Twee leerlingen, een moeder en twee docenten praten over een paar onderwerpen: Welkom op Guido (hoe zorgen we ervoor dat je je snel thuisvoelt bij ons) Corona (hoe zorgen wij ervoor dat je lessen kunt blijven volgen en hoe houden wij contact met elkaar tijdens de lockdown).

Talkshow Op Guido en vragenuurtje

Twee leerlingen, een moeder en twee docenten praten over een paar onderwerpen: Identiteit (hoe merk je dat je op een christelijke school zit) en Talenttijd (op Guido volg je, naast je lessen, ook talentmodules die je zelf kunt kiezen). Daarna volgt het vragenuurtje waarin vragen van ouders en leerlingen beantwoord worden.

Expeditie Guido in Amersfoort

WIJZIGING (14 januari): Vanwege de verlenging van de lockdown kan deze middag niet op locatie doorgaan. We kijken nu naar andere toffe mogelijkheden. Houd onze website en/of Social Media in de gaten voor updates.

Kennismakingsmorgen 7 juli 2021

Wanneer je aangemeld bent, word je uitgenodigd voor de kennismakingsochtend. Op die dag zie je voor het eerst je hele klas en je nieuwe mentor. Je leert je klasgenoten en je mentor kennen, er wordt een pasfoto gemaakt en je krijgt een rondleiding door de school.

Persoonlijke afspraak

Er zijn altijd mogelijkheden voor een persoonlijk gesprek. Wanneer je de eerdere kennismakingsmomenten gemist hebt of je bent een zij-instromer dan is het ook mogelijk om een dagdeel mee te draaien in een bestaande klas. Maak daarvoor een afspraak met het secretariaat van de locatie.

Aanmeldingsprocedure regio Amersfoort

In de regio Amersfoort maken jaarlijks veel leerlingen de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs. Alle scholen voor voortgezet onderwijs in deze regio werken samen om te zorgen dat iedere leerling een goede plek in de brugklas vindt. Daarom hanteren zij dezelfde aanmeldprocedure. Hoe dat bij Guido in z’n werk gaat lees je hier.