Sport+ voor jou?!

Vind je het heerlijk om vaak te sporten? Wil jij je op sportief vlak verder ontwikkelen? Dan is Sport+ echt iets voor jou! Het komende schooljaar start Guido op de locatie HAVO VWO met een pilot Sport+ voor leerlingen in klas 1.

Waarom Sport+?

Bij ons betekent kwaliteit: goed onderwijs. Dat heb je nodig en daar heb je recht op. Alle dingen die je nodig hebt om ook na Guido verder te leren, ontdek je hier. We gaan samen met docenten en klasgenoten aan het werk. Je krijgt de ruimte voor jouw stijl, voor jouw talent. Guido gaat met jou op zoek naar jouw talent. En misschien zit ‘m dat bij jou wel op sportief vlak. Daarom bieden wij Sport+ aan, voor ieder sportief talent!

Voor wie is Sport+?

De Sport+ stroom biedt een programma voor leerlingen die houden van sporten, die graag meer sporten willen leren en sportief uitgedaagd willen worden. Sport+ biedt clinics en modules zowel binnen als buiten de school aan. Deze clinics kunnen door eigen sportdocenten, maar ook door externe vakmensen gegeven worden. Bestaande onderdelen uit de reguliere LO-lessen (Lichamelijke Opvoeding) worden verder uitgediept, maar er worden ook nieuwe modules opgestart. Daarnaast gaan we professionele sportwedstrijden bezoeken. De meeste onderdelen van het Sport+ programma zullen in de school plaatsvinden tijdens het  zogenaamde ‘talent-uur’. Incidenteel zullen er buiten schooluren activiteiten zijn.
Om deel te nemen aan Sport+ vragen we je een motivatiebrief te sturen, daarnaast moet je lid zijn van een sportvereniging. Je ontvangt een ontvangstbevestiging als we je brief hebben ontvangen, daarin zullen we je ook verder informeren over de gang van zaken.

Bijdrage

We vragen je ouders een bijdrage van €200,- per jaar. Hiermee worden bijvoorbeeld een sportkledingpakket, de clinics en speciale activiteiten bekostigd. We verwachten van jou ook iets extra’s, bijvoorbeeld assisteren bij activiteiten binnen en buiten school, zoals een sportdag organiseren bij een basisschool of het geven van een demonstratie op de Open Dag.

Aanmelden

Wil je in aanmerking komen voor Sport+, schrijf dan een motivatiebrief met behulp van onderstaand formulier, of stuur een mail met jouw motivatie op basis van het formulier naar sportplus@guido.nl.
Daarnaast moet je lid zijn van een sportvereniging. Bij meer dan 48 aanmeldingen zal met name de motivatiebrief doorslaggevend zijn. Vergeet ook niet Sport+ aan te vinken op het aanmeldingsformulier.

Motivatiebrief Sport+