Nieuws

Teken de petitie en doneer voor Eduard

Graag vragen we aandacht voor de situatie van de familie Kechyan. Deze familie komt uit Armenië en is gevlucht omdat zij zich daar niet veilig voelden. Vorige week is deze familie helaas uitgezet naar Armenië. Luzia zat in klas 2 op de locatie Onderbouw, Eduard is net geslaagd voor zijn VMBO-diploma.

De mentor van Eduard, Reinoud van der Linden, is een petitie en fondswervingsactie gestart om Eduard Kechyan terug naar Nederland te halen.

Hieronder staat een bericht van Reinoud van der Linden. De petitie is te vinden op http://www.eduarddiploma.nl/

Als scholengemeenschap voelen wij ons erg betrokken bij de situatie waarin dit gezin verkeerd, aangezien Luiza en Eduard bij ons op school zaten. We bevelen de actie die Reinoud van der Linden gestart is dan ook van harte aan.

Stuur de petitie ook gerust door binnen de eigen familie- en vriendenkring, zodat we samen het verschil kunnen maken voor dit gezin.

Hartelijk dank voor je betrokkenheid,
Kees Koelewijn,
College van Bestuur

Bericht van meneer van der Linden:

Beste relatie,

Eduard, mijn 17-jarige mentor-leerling is afgelopen week èn geslaagd voor het vmbo èn het land uitgezet naar Armenië. Hij wil graag volgende week donderdag 30 juni zijn diploma komen ophalen en dan hier blijven om verder te studeren aan MBO-Amersfoort voor Grafisch Vormgever.

Teken hier de petitie om dat mogelijk te maken!

Als Eduard over 3 maand 18 jaar wordt moet hij in militaire dienst en dat is geen plek voor een autist. Teken, net als al die anderen die Eduard een warm hart toedragen, de petitie en maak het op die manier mogelijk dat hij hier mag komen studeren.

Ook is er op dezelfde website gelegenheid om een donatie te storten voor de kosten van vliegticket, advocaat en studie.

Namens Eduard hartelijk bedankt.

Zijn mentor,
Reinoud van der Linden

PS. Stuur dit bericht gerust door om anderen ook te kans te geven hun hart te laten spreken.

Volg ons op Twitter: #eduard #eduarddiploma | Facebook: @eduarddiploma | LinkedIn: reinoudvanderlinden

 

 

 

Deel deze activiteit via: