Home Locaties

Locaties

Amersfoort Locatie Havo Vwo

De Locatie Havo Vwo is gevestigd in de gebouwen aan de Paladijnenweg 251 en 253 in Amersfoort. Hier hebben leerlingen uit alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium les. Naast de gewone lessen is er veel ruimte voor vakoverstijgende projecten of talentmodules, zo kun jij ontdekken waar je goed in bent! 

Amersfoort Locatie VMBO

Onze school is tijdelijk gevestigd aan de Hardwareweg 11 in Amersfoort, totdat we vanaf 1 juli ’24 het nieuwe gebouw aan de Arnhemseweg kunnen gaan gebruiken. We hebben leerlingen op school van alle leerjaren van vmbo basis, kader en tl. We helpen je het beste uit jezelf te halen. Jij bent zelf baas over je leerproces, jij hebt de regie! 

Locatie Arnhem

De locatie Arnhem is tijdelijk gevestigd aan de Zypendaalseweg 167 in Arnhem, totdat we in 2025 het nieuwe gebouw aan de Grensweg kunnen gaan gebruiken. In dit gebouw wordt les gegeven aan leerlingen uit klas 1 en 2 van vmbo kaderalle leerjaren van vmbo tl en havo en klas 1 tot 3 van vwo. We zijn een kleinschalige, christelijke school die jou een plek laat en leert innemen in de maatschappij! 

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan