Word jij onze nieuwe collega?

Bij Guido werken ruim 250 medewerkers aan hetzelfde doel: leerlingen onderwijzen die in de maatschappij van later –maar ook nu al- verantwoordelijkheid dragen en zich in een prettige sfeer ontwikkelen tot verantwoordelijke christenen. Wil jij ook aan dit gemeenschappelijke doel mee werken, solliciteer dan op één van onze vacatures.

Kom meelopen!

Ben je nieuwsgierig naar de sfeer op Guido of nieuwsgierig naar de overstap naar een baan in het onderwijs? Kom dan een dagdeel meelopen met een van onze docenten. Tijdens een meeloopdag maak je kennis met collega’s, het vak en natuurlijk de leerlingen. Meld je aan!

Aanmelden meeloopdag docent

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Ik meld me aan omdat ik
Beschikbare dagdelen:
Beschikbare dagdelen:
Ik heb jullie gevonden via:

Bijna klaar met je middelbare school? Word leraar vanuit de praktijk!

Ben je bijna klaar met je middelbare school en wil jij zelf graag voor de klas? Of ben je een zij-instromer die een bijdrage wil leveren aan goed eigentijds onderwijs? Bij COS (christelijke opleidingsschool) volg je een lerarenopleiding met een middelbare school als thuisbasis.

Waarom werken bij Guido?

Wil je meer weten over werken op Guido? Lees de verhalen van zij-instromers Frits en Irene.

Stage lopen

Wil jij bij ons leren hoe je je richt op ontwikkeling van de leerling en jezelf? Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten voor onderwijs én vorming, leerlingen op weg helpen, enthousiast meedraaien binnen een van de teams, kortom: werken aan christelijk onderwijs dat past bij leerlingen van nu? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Beroepscode

In onze beroepscode en identiteitsdocument geven we aan wat ons drijft en op welk gedrag werkgever en werknemer wederzijds aanspreekbaar zijn in relatie tot de grondslag en doelstelling van onze school. De beroepscode van GSG Guido sluit aan bij een landelijk model.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan