Werken bij

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Guido werken ruim 250 medewerkers aan hetzelfde doel: leerlingen onderwijzen die in de maatschappij van later –maar ook nu al- verantwoordelijkheid dragen en zich in een prettige sfeer ontwikkelen tot verantwoordelijke christenen. Wil jij ook aan dit gemeenschappelijke doel mee werken, solliciteer dan op één van onze vacatures. Onze vacatures staan hieronder en op de website van Onderwijstalenten.

Openstaande vacatures:

Op dit moment zijn wij voor onze locatie VMBO (Amersfoort) op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste docent geschiedenis (10-13 lesuren).

 

Beroepscode

In onze beroepscode en identiteitsdocument geven we aan wat ons drijft en op welk gedrag werkgever en werknemer wederzijds aanspreekbaar zijn in relatie tot de grondslag en doelstelling van onze school. De beroepscode van de Gereformeerde Scholengemeenschap Guido sluit aan bij een landelijk model.

Stage lopen

Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Bij Guido leiden we graag stagiaires op tot gedreven en bevlogen professionals. Wil jij een enerverende stage lopen bij Guido, stuur dan een mail naar vacature@guido.nl en vraag naar de mogelijkheden.