Word jij onze nieuwe collega?

Bij Guido werken ruim 250 medewerkers aan hetzelfde doel: leerlingen onderwijzen die in de maatschappij van later –maar ook nu al- verantwoordelijkheid dragen en zich in een prettige sfeer ontwikkelen tot verantwoordelijke christenen. Wil jij ook aan dit gemeenschappelijke doel mee werken, solliciteer dan op één van onze vacatures.

Vacatures

We zijn voor het komende schooljaar 2022-2023 op zoek naar enthousiaste collega’s voor onze locaties in Amersfoort en Arnhem. In de loop van week 33 zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Locatie Arnhem

docent aardrijkskunde 17 lessen
per direct

Amersfoort, Locatie VMBO

docent onderbouw 0,8 fte
per 1 oktober

orthopedagoog 0,5 fte
per 1 oktober

Amersfoort, Locatie Havo Vwo

docent natuurkunde 19 lessen
per 1 oktober

docent wiskunde 7 lessen
per 1 oktober

docent techniek 8 lessen
per direct

Functioneel beheerder 0,8-1,0 fte
per 1 oktober

Waarom werken bij Guido?

Wil je meer weten over werken op Guido? Lees het verhaal van zij-instromers Frits en Irene.

Stage lopen

Wil jij bij ons leren hoe je je richt op ontwikkeling van de leerling en jezelf? Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten voor onderwijs én vorming,  leerlingen op weg helpen, enthousiast meedraaien binnen een van de teams, kortom: werken aan christelijk onderwijs dat past bij leerlingen van nu? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Beroepscode

In onze beroepscode en identiteitsdocument geven we aan wat ons drijft en op welk gedrag werkgever en werknemer wederzijds aanspreekbaar zijn in relatie tot de grondslag en doelstelling van onze school. De beroepscode van GSG Guido sluit aan bij een landelijk model.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan