Werken bij

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Guido werken ruim 250 medewerkers aan hetzelfde doel: leerlingen onderwijzen die in de maatschappij van later –maar ook nu al- verantwoordelijkheid dragen en zich in een prettige sfeer ontwikkelen tot verantwoordelijke christenen. Wil jij ook aan dit gemeenschappelijke doel mee werken, solliciteer dan op één van onze vacatures. Onze vacatures zijn ook te vinden op de website van Onderwijstalenten.

Vacatures:

We zijn voor schooljaar 2021-2022 op zoek naar enthousiaste collega’s voor onze locaties in Amersfoort en Arnhem:

Amersfoort, Locatie VMBO
Docent natuurkunde/scheikunde (20 lesuren) i.c.m. locatie VMBO

Amersfoort, Locatie Havo Vwo
Docent natuurkunde/scheikunde (20 lesuren) i.c.m. locatie VMBO

Arnhem
Docent Lichamelijke Opvoeding (16 lesuren)

Amersfoort, Ondersteunende Dienst
Functioneel beheerder (0,8-1,0 fte)

We zijn voor onze locatie VMBO in Amersfoort op zoek naar stagiaires:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeer proeven

Wil je alvast een indruk krijgen van onze scholen? Bekijk dan onderstaand filmpje, óf bekijk onze 3D-tours.

 

Beroepscode

In onze beroepscode en identiteitsdocument geven we aan wat ons drijft en op welk gedrag werkgever en werknemer wederzijds aanspreekbaar zijn in relatie tot de grondslag en doelstelling van onze school. De beroepscode van de Gereformeerde Scholengemeenschap Guido sluit aan bij een landelijk model.

Stage lopen

Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Bij Guido leiden we graag stagiaires op tot gedreven en bevlogen professionals. Wil jij een enerverende stage lopen bij Guido, stuur dan een mail naar vacature@guido.nl en vraag naar de mogelijkheden. Op de locaties VMBO en Havo Vwo is er ruimte voor een aantal stagiaires van de opleiding (ortho)pedagogiek. Ben je geïnteresseerd in een stage op Locatie Havo Vwo,  stuur dan een mail naar dhr. Jan Verhoef, jverhoef@guido.nl. Heb je interesse in een stage op Locatie VMBO, stuur dan een mail naar Dhr. Geert Venhuizen, gvenhuizen@guido.nl