Werken bij

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Guido werken ruim 250 medewerkers aan hetzelfde doel: leerlingen onderwijzen die in de maatschappij van later –maar ook nu al- verantwoordelijkheid dragen en zich in een prettige sfeer ontwikkelen tot verantwoordelijke christenen. Wil jij ook aan dit gemeenschappelijke doel mee werken, solliciteer dan op één van onze vacatures. Onze vacatures zijn ook te vinden op de website van Onderwijstalenten.

Vacatures:

Voor onze locatie VMBO zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent onderbouw basis/kader (0,8-1,0 fte).

Sfeer proeven

Natuurlijk hadden we je veel liever bij ons op school uitgenodigd voor een gesprek, waarbij je ook meteen de sfeer kon proeven. Dat gaat op het moment helaas niet. We hopen je door onderstaand filmpje toch een indruk te kunnen geven.

Ons onderwijs volgens onze leerlingen from Guido on Vimeo.

 

Beroepscode

In onze beroepscode en identiteitsdocument geven we aan wat ons drijft en op welk gedrag werkgever en werknemer wederzijds aanspreekbaar zijn in relatie tot de grondslag en doelstelling van onze school. De beroepscode van de Gereformeerde Scholengemeenschap Guido sluit aan bij een landelijk model.

Stage lopen

Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Bij Guido leiden we graag stagiaires op tot gedreven en bevlogen professionals. Wil jij een enerverende stage lopen bij Guido, stuur dan een mail naar vacature@guido.nl en vraag naar de mogelijkheden. Op de locaties VMBO en Havo Vwo is er ruimte voor een aantal stagiaires van de opleiding (ortho)pedagogiek. Ben je geïnteresseerd in een stage op Locatie Havo Vwo,  stuur dan een mail naar dhr. Jan Verhoef, jverhoef@guido.nl. Heb je interesse in een stage op Locatie VMBO, stuur dan een mail naar Dhr. Geert Venhuizen, gvenhuizen@guido.nl