Vrienden van Guido

logo-virenden-van-guido-01

Vrienden van Guido
De stichting Vrienden van Guido is voor iedereen die Guido een warm hart toedraagt.
Onze scholengemeenschap heeft veel kennis en talenten in huis. En dat kapitaal willen we graag bij elkaar brengen door middel van de stichting Vrienden van Guido. Onze school is een plek midden in de maatschappij, voor (oud)leerlingen, medewerkers, ouders, kerken, de buurt en het bedrijfsleven.
Samen op weg, stap voor stap, samen kennis en kunde delen. Op weg naar een mooie waardevolle toekomst. Guido gelooft in jouw toekomst!

 

Wat betekent dat concreet?

Als ‘Vriend’ draag je vanuit je betrokkenheid bij door het delen en ontvangen van creatief, menselijk, sociaal, spiritueel en financieel kapitaal. We denken dus niet alleen aan financiële bijdragen, maar ook aan inbreng van kennis, meedoen in een netwerk, meedenken over onderwijs en het inbrengen van eigen expertise en talenten.
Dat uit zich in mooie samenwerkingen tussen school en ‘Vrienden’ en tussen ‘Vrienden’ onderling met een ieder die op welke manier dan ook met Guido verbonden is. We willen delen wat wij van God gekregen hebben. Zo vormen we met elkaar een gemeenschap. Daar kun je deel van uit maken, door Vriend van Guido te worden!
Met de financiële opbrengst willen wij ouders met hoge reiskosten een steuntje in de rug geven. Zodat gereformeerd onderwijs voor iedereen bereikbaar blijft.

Knoppen    Knoppen2

Lees hier meer over de ANBI-status van Stichting Vrienden van Guido.

Cursussen

Er zijn weer nieuwe cursussen gepland vanaf dit najaar! Korte boeiende cursussen, tegen een laag tarief, gegeven door experts in hun vak. Ben jij graag creatief bezig? Duik je de boeken graag in of wil je je juist meer verdiepen in het geloof of je eigen lichaam? Er is voor ieder wat wils. Bekijk HIER het huidige cursusaanbod. Aanmelden kan door een mail met voor- en achternaam en cursusnaam te sturen naar vriendenvan@guido.nl.

Door de loop van het jaar worden er opnieuw cursussen aangeboden. Dus houdt onze site goed in de gaten.

Enthousiast geworden? Meer informatie of wil je zelf een cursus geven? Stuur een mail naar vriendenvan@guido.nl

Nieuws

18/03/2021

In de afgelopen jaren hebben wij naast aantrekkelijke workshops (o.a. handlettering, biblejournaling; hardloopclinics en hoe gaan we om met stress), verschillende lezingen kunnen organiseren over bijvoorbeeld het puberbrein, sexting en mediaopvoeding. Acties en activiteiten waarmee wij ouders die te maken hebben met hoge reiskosten van hun kinderen die les volgen bij Guido, financieel kunnen ondersteunen, zodat ons onderwijs voor iedereen bereikbaar blijft.

In verband met Covid-19 is het nu helaas niet mogelijk om activiteiten, cursussen, workshops en lezingen te organiseren voor de Vrienden van Guido. Maar zodra het mogelijk is gaan wij weer van start met het organiseren van activiteiten.

Nieuwe vrienden van Guido heten wij van harte welkom!

Neem eens een kijkje op deze site of onze facebookpagina. Mocht u een interessant beroep of hobby hebben die u met ons wilt delen in de vorm van het geven van een cursus of les aan onze leerlingen dan horen wij dit graag. Heeft u een bedrijf dat voor ons een inspiratiebron kan zijn, waar de leerlingen een keer kunnen komen kijken, dan staan wij hier zeker voor open. Samen komen we verder!

Stichting Vrienden van Guido
Paladijnenweg 251
3813 DH Amersfoort
IBAN NL54 INGB 0007 6690 32

Download: Bestuursverslag 2020 VVG