Vrienden van Guido

De stichting Vrienden van Guido is voor iedereen die Guido een warm hart toedraagt.
Onze scholengemeenschap heeft veel kennis en talenten in huis. En dat kapitaal willen we graag bij elkaar brengen door middel van de stichting Vrienden van Guido. Onze school is een plek midden in de maatschappij, voor (oud)leerlingen, medewerkers, ouders, kerken, de buurt en het bedrijfsleven.
Samen op weg, stap voor stap, samen kennis en kunde delen. Op weg naar een mooie waardevolle toekomst. Guido gelooft in jouw toekomst!

Wat betekent dat concreet?

Als ‘Vriend’ draag je vanuit je betrokkenheid bij door het delen en ontvangen van creatief, menselijk, sociaal, spiritueel en financieel kapitaal. We denken dus niet alleen aan financiële bijdragen, maar ook aan inbreng van kennis, talenten, het meedoen in een netwerk.
Dat uit zich in mooie samenwerkingen tussen school en ‘Vrienden’ en tussen ‘Vrienden’ onderling met een ieder die op welke manier dan ook met Guido verbonden is.

Met de financiële opbrengst willen wij ouders met hoge reiskosten een steuntje in de rug geven. Zodat christelijk onderwijs voor iedereen bereikbaar blijft.

Beleidsplan vriendenstichting

Dit document beschrijft in hoofdlijnen het doel en de beoogde activiteiten van de vriendenstichting.

Bestuursverslag vriendenstichting

Jaarlijks publiceert GSG Guido een bestuursverslag waarin uitgeoefende activiteiten worden beschreven en de financiële verantwoording (jaarrekening) wordt gegeven.

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en activiteiten van Stichting Vrienden van Guido.

Ja, ik word Vriend van Guido

Van harte welkom als ‘Vriend van Guido’. Om aan te melden vul je het onderstaande formulier in. Zo kunnen wij jou alvast een beetje leren kennen.

Ja, ik word Vriend van Guido

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Wat is uw verbinding met Guido

ANBI-status

Lees meer over de ANBI-status van Stichting Vrienden van Guido.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan