Home Locaties Locatie Arnhem

Locatie Arnhem

Bij Guido Arnhem hebben we oog voor jou en voor elkaar. Er is een fijne sfeer zodat iedereen goed kan leren en werken. Jij, wij en je ouders; samen zijn wij school, samen zijn wij Guido. Een kleinschalige, christelijke school die jou een plek laat en leert innemen in de maatschappij!

Klaar voor de middelbare school? 

Als je naar de middelbare school gaat, word je aangemeld voor een niveau waarvan je ouders, je meester of juf en Guido denken dat jij het beste op je plek zit.

Soms heb je extra tijd nodig om te ontdekken op welk niveau jouw talenten het beste naar voren komen. Bij Guido vinden we het belangrijk dat iedereen optimaal kan leren en groeien. Daarom bieden wij vanaf het nieuwe schooljaar een nieuwe combinatieklas voor leerlingen met een vmbo tl/havo advies.

We hebben klassen van 1 en 2 van vmbo kader, alle leerjaren van vmbo tl en havo en klas 1 tot 3 van vwo.

Tijd voor ontwikkelvrijheid

Houd jij van koken, bouwen, tekenen, ontwerpen, zingen, acteren, schrijven, filmpjes maken, fotograferen of heb je een andere creatieve hobby? Dan ben je bij Guido aan het juiste adres.

jongen maakt foto van klasgenoot met professionele fotocamera

Arnhem bouwt!

Eind 2024 gaat het gebeuren: Guido Locatie Arnhem krijgt een nieuw gebouw. En daar hebben we zin in! Lees mee en blijf op de hoogte!

Meer weten?

Wil je graag naar Guido? Laat het ons weten via onze website. Vragen kun je altijd mailen, bellen kan natuurlijk ook. We helpen je graag verder!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan