Nieuws

Image
14 sep, 2017

Guido in de krant – Nederlands Dagblad: Niet alleen het Nederlands Dagblad verliest een kunstwerk van kunstenaar Jo Esenbrink (1933-1995); ook scholengemeenschap Guido de Brès in Amersfoort raakt ‘een Esenbrink’ kwijt.

lees verder
afrika 5
11 sep, 2017

40 leerlingen van de Locatie Havo Vwo hebben in augustus een indrukwekkende projectreis naar Zuid-Afrika gemaakt. De leerlingen hebben daar twee weken gewerkt in sloppenwijken en op scholen. De projectreis is door Stichting Tien georganiseerd, leerlingen hebben zelf via acties en sponsoring geld bij elkaar gebracht om de reis te financieren.

lees verder
colorrun
30 jun, 2017

Scholengemeenschap Guido locatie HAVO VWO heeft dit jaar fantastische examenresultaten behaald. Op de havo zijn er 94% geslaagden, op het vwo en het gymnasium zijn er 96% geslaagden. Maar liefst 8 vwo leerlingen slagen cum laude, dat is 11% van onze geslaagde vwo-leerlingen.

lees verder
Schermafbeelding 2017-06-14 om 16.34.13
30 jun, 2017

We zijn ontzettend blij dat we vandaag alsnog veel leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun examen! We zijn erg trots op onze leerlingen en kijken uit de komende diploma-uitreikingen.

lees verder
IMG_3702
08 jun, 2017

In verschillende klassen op onze Locatie HAVO VWO zijn prijzen uitgereikt aan de deelnemers van de kangoeroewedstrijd, een wiskundewedstrijd. In maart hebben 69 leerlingen in de bovenbouw en 26 in de onderbouw meegedaan aan deze wedstrijd. De wedstrijd bestaat uit het maken van 30 meerkeuzevragen, voor elke vraag kunnen 5 punten worden gehaald.

lees verder
identiteit
05 jun, 2017

Medewerkers en directie van GSG Guido hebben met verbijstering het intens verdrietige nieuws rond het overlijden van Romy en Savannah tot zich genomen. Ons medeleven gaat uit naar de directe families, leerlingen, ouders en medewerkers van de J.H. Donnerschool en het Oostwendecollege en allen die door deze overlijdens geraakt zijn. We wensen hen Gods nabijheid en troost […]

lees verder