Sport+

Is sport jouw talent en wil jij je daar verder in ontwikkelen? Dan is Sport+ echt iets voor jou! Op de locatie HAVO VWO bieden wij Sport+ aan voor leerlingen in klas 1.

Waarom Sport+?

Bij ons betekent kwaliteit: goed onderwijs. Dat heb je nodig en daar heb je recht op. Alle dingen die je nodig hebt om ook na Guido verder te leren, ontdek je hier. We gaan samen met docenten en klasgenoten aan het werk. Je krijgt de ruimte voor jouw stijl, voor jouw talent. Guido gaat met jou op zoek naar jouw talent. En misschien zit ‘m dat bij jou wel op sportief vlak. Daarom bieden wij Sport+ aan, voor ieder sportief talent!

Voor wie is Sport+?

Sport+ biedt een programma voor leerlingen die houden van sporten, die graag meer sporten willen leren en sportief uitgedaagd willen worden. Sport+ biedt clinics en modules zowel binnen als buiten de school aan. Deze clinics kunnen door eigen sportdocenten, maar ook door externe vakmensen gegeven worden. We gaan sportverbredend aan de slag. De meeste onderdelen van het Sport+ programma zullen in de school plaatsvinden tijdens het  zogenaamde ‘talent-uur’. Incidenteel zullen er buiten schooluren activiteiten zijn.
Om deel te nemen aan Sport+ vragen we je een motivatiebrief te sturen. Dat mag ook een filmpje, een infographic of een PowerPoint zijn, wees creatief! Je ontvangt een ontvangstbevestiging als we je motivatiedocument hebben ontvangen, daarin zullen we je ook verder informeren over de gang van zaken.

Bijdrage

We vragen je ouders een bijdrage van €200,- per jaar. Hiermee worden een sportkledingpakket, de clinics en speciale activiteiten bekostigd. We verwachten van jou ook iets extra’s, bijvoorbeeld assisteren bij activiteiten binnen en buiten school, zoals het geven van een demonstratie op de Open Dag.

Aanmelden

Wil je in aanmerking komen voor Sport+, schrijf dan een motivatiebrief waarin onderstaande punten in ieder geval aan bod komen. Je mag het ook per mail versturen naar sportplus@guido.nl.

Schrijf een motivatiebrief waarin je een introductie geeft over jezelf en onder andere de volgende punten toelicht:

  • Waarom moeten we juist jou kiezen uit een hele stapel aanmeldingen voor Sport+?
  • Welke sport beoefen je? En hoe zouden je teamgenoten/medesporter/coach jou omschrijven?
  • Wat is jouw verwachting van Sport+?
  • Als jij gym mag geven welk onderdeel zou jij dan het liefst willen geven?

Bij meer dan 72 aanmeldingen zal met name de motivatiebrief doorslaggevend zijn. Vergeet ook niet Sport+ aan te vinken op het aanmeldingsformulier.

Motivatiebrief Sport+

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan