Terug Home Nieuws Nieuwbouw VMBO Leerlingen Locatie VMBO houden marathon voor sponsoring nieuwe schoolplein

Leerlingen Locatie VMBO houden marathon voor sponsoring nieuwe schoolplein 

14 jun 2022 Nieuwbouw VMBO VMBO

Het schoolgebouw van GSG Guido Locatie VMBO aan de Arnhemseweg in Amersfoort wordt volledig vernieuwd. Om ook het schoolplein mooi in te kunnen richten is geld nodig. Daarom is er op 16 en 17 juni een 12- en 24-uurs marathon voor de leerlingen. Zij laten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor faciliteiten op het nieuwe schoolplein.

Donderdag 16 juni starten alle leerlingen om 9 uur met een color run rond de school, waarna ze een aantal gewone lessen volgen. ‘s Middags hebben de onder- en bovenbouwleerlingen een apart programma. Aan beide groepen worden leuke workshops en activiteiten aangeboden. 

 Wereldrecord stoepkrijten 

Ook proberen alle leerlingen het wereldrecord stoepkrijten te vestigen, door een krijtspoor van 5 kilometer te trekken van de Arnhemseweg naar Hardwareweg 11. Daar staat het tijdelijke schoolgebouw waar de leerlingen les zullen krijgen tijdens de nieuwbouw. De leerlingen kunnen daar dan gelijk een kijkje nemen, om te zien waar ze volgend schooljaar zitten. 

De leerlingen van de onderbouw hebben hun marathon er donderdagavond om 21 uur op zitten, na een silent disco, film en spel. De leerlingen van de bovenbouw gaan nog de hele nacht door, tot het ontbijt om 9 uur op vrijdagochtend.  

Sponsoring
Wil je ook een bijdrage leveren voor mooie faciliteiten op het nieuwe schoolplein? Klik dan hier.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan