Open Dag

Open Dag

Kom naar de open dag op woensdag 5 februari 2020. We verwelkomen je op onze locaties in Amersfoort en Arnhem graag tussen 16:00 – 20:00 uur.  Leerlingen die al op school zitten zullen samen met de docenten en ander personeel laten zien wat we allemaal in huis hebben. Tot ziens op 5 februari bij Guido!

PS. Neem ook je ouders mee!

Locatie HAVO VWO
Paladijnenweg 251 en 253
Amersfoort

* Let op: de aanrijroute vanaf de Ringweg Koppel en Holkerweg is gewijzigd. De rotonde Paladijnenweg/Holkerweg is gesloten voor gemotoriseerd verkeer.
Er staan parkeerwachters die u aanwijzingen geven voor parkeren. Zijn de parkeerplaatsen bij school vol dan kunt u parkeren bij het Farelcollege, bij de Jumbo (Holkerweg) of bij het Atrium (achter de Koperhorst). In Amersfoort is het alleen toegestaan om in parkeervakken te parkeren. Handhaving van de gemeente Amersfoort ziet hier nauwlettend op toe.

Kom op de fiets!
We verzoeken bezoekers van de Open Dag  om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Bij ons gebouw op nummer 253 kan de fiets gestald worden.

Komen jullie met de auto, dan zijn er twee aanrijroutes:

Vanaf de A1 of vanaf industrieterrein de Hoef
Vanaf de Zielhorsterweg, neemt u de tweede afslag direct na station Schothorst. Daarna neemt u de 2e afslag links naar de Sagenlaan, deze straat volgt u, na de bocht naar rechts ziet u parkeerwachten staan bij het Atrium (school), daar kunt u de auto parkeren. Vanaf de parkeerplaats bij het Atrium is het circa 350 meter lopen naar Guido. Er staan leerlingen om u de looproute naar Guido te wijzen.

Vanaf Ringweg Koppel
Rijdend op de Ringweg Koppel vanaf de Hogeweg slaat u rechtsaf bij de kruising Kattenbroekerweg. Op de Rotonde Paladijnenweg/Kattenbroekerweg staan parkeerwachten van Guido. Zij wijzen u naar onze eigen parkeerplaats of leiden u rechtdoor, u volgt dan de omleidingsroute naar winkelcentrum Schothorst. Daar kunt u de auto parkeren, daarna loopt u via de de Holkerweg naar Guido, dat is circa 650 meter.

Rijdend op de Ringweg Koppel vanaf Centrum of de Maatweg slaat u linksaf bij de kruising Kattenbroekerweg. Op de Rotonde Paladijnenweg/Kattenbroekerweg staan parkeerwachten van Guido. Zij wijzen u naar onze eigen parkeerplaats of leiden u rechtdoor, u volgt de weg naar winkelcentrum Schothorst. Daar kunt u de auto parkeren, daarna loopt u via de de Holkerweg naar Guido, dat is circa 650 meter.

Locatie VMBO
Arnhemseweg 65
Amersfoort

Vanaf de A28
Vanaf de A28 neemt u afslag 6 (Leusden-Zuid) en gaat u naar de Arnhemseweg, volg de borden ‘Leusderkwartier’ en sla linksaf de Bosweg op. Sla af naar de Woestijgerweg, aan het einde van de weg slaat u rechtsaf naar de Everhard Meisterweg, neem de rotonde driekwart, u bent nu op de Arnhemseweg, aan uw linkerhand vind u Locatie VMBO, op nummer 65.

Vanaf de Stadring
Vanaf de Stadsring slaat u af bij Blekerssingel. Volg de weg, op de Heiligenbergerweg slaat u rechtsaf naar de Bisschopsweg. Volg de weg tot de kruising met de Arnhemseweg, volg de weg, aan uw rechterhand vindt u Locatie VMBO, op nummer 65. 

Locatie Arnhem
Grensweg 2
Arnhem

N.B. Er worden tijdens de Open Dagen foto´s en video´s gemaakt. Deze worden voor PR doeleinden gebruikt, o.a. voor onze website.

Bereikbaarheid Locatie Havo Vwo en Locatie VMBO