Testimonials

Onze leerlingen en collega’s vertellen hun verhaal

Ben jij benieuwd hoe het is om bij ons op school te zitten? Yasmijn, Joas, Daniëlle, Isa, Dami en Mevrouw Smit, Meneer Alderliesten en Meneer Landman vertellen je er graag iets over,
lees hieronder hun verhaal.

‘Guido volgens onze leerlingen’
Guido volgens onze leerlingen

Leerlingen die bij ons op school zitten vinden Guido een leuke school omdat de sfeer goed is, de docenten de tijd nemen om je te leren kennen en omdat het een christelijke school is.

‘Vorming van leerlingen volgens Eline’
Eline

Eline is mentor en docent onderbouw op onze Locatie VMBO.

“Natuurlijk zijn cijfers belangrijk, maar het gaat er juist om, hoe kunnen wij als docenten ervoor zorgen dat deze leerling een mooi mens wordt?”

‘Creatief onderwijs volgens Gerralt’
Gerralt

Gerralt Landman is docent beeldende vorming en mentor op onze Locatie Arnhem.

“Niet vertellen, maar wérken met kleur. Niet vertellen over geschiedenis, maar het zelf beleven. Dat is goed onderwijs.”

‘Veilig onderwijs volgens Ruben’
Ruben

Ruben Alderliesten is docent biologie en natuur-/scheikunde op onze locatie Havo Vwo.

“Ik vind het belangrijk dat leerlingen een veilige plek hebben en zich vrij voelen om met hun verhaal naar hun mentor of docent te gaan.”

‘Goed onderwijs volgens Erik-Jan’
Erik-Jan

Erik-Jan Hakvoort is docent Geschiedenis op onze locatie Arnhem.

‘Kwaliteit binnen onderwijs gaat over veel meer dan alleen hoeveel bijvoorbeeld een docent weet. En hoeveel die leerling uiteindelijk na z’n opleiding weet.
Kwaliteit van onderwijs gaat volgens mij veel meer over een totaalpakket aan vaardigheden en kennis waarin uiteindelijk een leerling een beter mens wordt.’